Features

COOL: Artă cu diagrame de aeroporturi

alt

Toți pasionații de aviație știu cum arată diagrama unui aeroport. Ce ați spune însă despre diagrame transformate în decorațiuni pentru pereți si tricouri? Un pont Aeronews.ro pentru cadouri de efect.

Uitați de diagramele aeroporturilor văzute pe Wikipedia sau în revistele de la bordul avionelor! Compania NOMO Design din Chicago propune niște diagrame stilizate, minimaliste, în stilul cu care ne-a obișnuit Apple. Fiecare poster conține, în centru, pistele aeroportului respectiv, în partea inferioară fiind trecute informații despre acesta: anul înființării, coordonatele GPS, orientarea și lungimea pistelor. Cele mai noi postere sunt dedicate aeroporturilor Dallas/Fort Worth (DFW) și Hong Kong (HKG), dar în magazinul online găsiți și alte aeroporturi cunoscute din SUA, Europa si Asia.

Dacă vă place ideea aflați că puteți comanda și tricouri cu diagramele aeroporturilor imprimate pe ele. Fiecare poster costă 30 de dolari pe site-ul NOMO Design. Ele pot fi cumpărate și din magazinul Haymaker de pe Strada Clark, cartierul Andersonville din Chicago. La cererea clienților firma poate crea și postere personalizate cu diagrame ale aeroporturilor. În acest caz, prețul unui poster ajunge până la 250 de dolari. Acum nu ramane decat sa va intrebati amicii pasionati de aviatie ce aeroport(uri) prefera.

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply