Concurs

CONCURS: Fii creativ și câștigă cu Lufthansa!

By 01-06-2013 September 15th, 2014 No Comments
alt

În octombrie 2013 Lufthansa Cargo va primi primul Boeing 777F din cele 5 comandate. Dacă sunteți creativi puteți câștiga două bilete și acces VIP pentru a întâmpina noul avion la Frankfurt.

Toate aeronavele de pasageri din flota Lufthansa au un nume, de obicei orașe sau regiuni din Germania. Flota de avioane cargo însă, ce numără 18 exemplare McDonnell Douglas MD-11, nu a fost la fel de “privilegiată”. Oficialii diviziei Lufthansa Cargo vor să schimbe acest lucru, mai ales că în octombrie 2013 vor recepționa primul Boeing 777 Freighter din cele 5 comandate (inca doua vin in 2014 si ultimele doua, in 2015). Astfel că s-au gândit să vă provoace la un concurs!

Pentru a participa trebuie să vă gândiți la cel puțin 10 nume originale pentru botezarea avioanelor Lufthansa Cargo. Sau puteți să propuneți nume pentru toate cele 23 de aeronave, 18 MD-11 și viitoarele 5 Boeing-uri 777F. Dacă numele propuse de voi vor fi alese de juriul format din oficiali Lufthansa Cargo AG iată ce veți câștiga: două bilete dus-întors la Frankfurt și cazare pentru o noapte, respectiv program VIP care include un tur privat al aeronavei și posibilitatea de a lua loc în scaunul căpitanului LH Cargo Claus Richter, care vă va însoți în cockpit.

Dacă vreți să vă înscrieți în concursul Lufthansa Cargo “Name the plane” accesați această pagină, unde veți găsi și regulamentul complet. Amintim doar câteva conditii de participare: trebuie să aveți cel puțin 18 ani; trebuie să explicați, pe scurt, de ce ați ales denumirile respective și cum se integrează ele în sloganul Lufthansa Cargo – “Connectând lumea”; propuneți cel puțin 10 nume, respectiv 23 maxim; termenul-limită pentru trimiterea propunerilor este de 15 iulie iar câștigătorul va fi anunțat în august. Viel Gluck (succes)!

alt

alt

Leave a Reply