Concurs

CONCURS / Castiga o macheta Airbus A350-900 Lufthansa!

Incepand de astazi si pana vineri va invitam sa participati la un concurs in urma caruia un norocos va castiga, prin tragere la sorti, o macheta A350-900 Lufthansa la scara 1:250. Iata ce trebuie sa faceti.

Stim ca Lufthansa are multi fani in Romania, asa ca ne-am gandit sa-i invitam la un concurs. De astazi si pana vineri inclusiv vom publica la ora 15:00 pe pagina noastra de Facebook cate o intrebare legata de Lufthansa. Daca ati urmarit ultimele articole de pe Aeronews.ro referitoare la LH, dar si impresiile de calatorie legate de avioanele Lufthansa cu care am zburat pana acum (le gasiti in sectiunea Trip Reports pe www.aeronews.ro), cu siguranta veti raspunde corect la cele 5 intrebari.

Raspunsurile trebuie date pe pagina noastra de Facebook printr-un comentariu la postarea respectiva, care contine intrebarea. Deadline-ul pentru fiecare raspuns este ora 15:00 a zilei urmatoare, cand vom publica urmatoarea intrebare. Aveti, asadar, 24 de ore sa gasiti raspunsul corect. 🙂 Se califica in finala doar persoanele care au raspuns corect la TOATE cele 5 intrebari, dovada ca sunt pasionati de aviatie 24/7. Raspunsurile editate sau sterse si adaugate din nou nu vor fi luate in considerare.

Desemnat prin tragere la sorti pe random.org, castigatorul va fi anuntat pe pagina Aeronews de Facebook luni, 18 septembrie, la ora 10:00 si va primi acasa macheta din partea Lufthansa Romania dupa ce ne va trimite (printr-un mesaj privat pe Facebook) adresa si numarul de telefon. Succes!

Leave a Reply