Industry

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti la Routes Asia 2015

By 16-03-2015 2 Comments

Routes Asia 2015 are loc intre 15-17 martie in Kunming, Yunnan, China. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti este prezenta la acest eveniment important cu stand propriu.

Peste 900 de profesionisti din aviatie, mai mult de 100 de companii aeriene prezente, 200 de aeroporturi – printre care si Bucharest Airports, respectiv 30 de autoritati din turism, 20 de speakeri high-level si peste 2000 de intalniri one-on-one. Pe scurt, aceasta este cartea Routes Asia 2015. Pe langa panel-urile conduse de moderatori, unde se discuta diferite aspecte legate de noi rute sau evolutia aviatiei in diferite regiuni ale globului, cele mai importante raman intalnirile face-to-face dintre reprezentantii aeroporturilor si cei ai companiilor aeriene. Aceste intalniri duc, in cele mai multe dintre cazuri, la deschiderea de noi rute si, implicit, la o oferta mai larga pentru pasageri.

Echipa CNAB a creat pentru acest eveniment un concept inedit şi modern de prezentare a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB), promovat de personaje exotice şi amuzante precum „Contele Dracula” şi „vampiriţele” sale. Astfel, standul AIHCB a devenit una dintre cele mai căutate şi mai atractive locaţii din cadrul Routes Asia 2015. Prezenţa Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti este un punct de reper al evenimentului, ceea ce a atras atenţia marilor companii aeriene din Asia, în special din China, deschizând noi posibilităţi de dialog cu reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti în vederea lansării unor rute către Bucureşti, din China şi alte state ale Asiei.

Asteptam cu interes noutatile cu care reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti vor veni din China. Va reamintim ca Bucharest Airports au avut un 2014 excelent, fiind in Top 5 aeroporturi europene cu cea mai mare crestere a traficului aerian. In ianuarie 2015, conform ACI Europe, OTP s-a situat printre aeroporturile europene cu cea mai mare crestere a traficului de pasageri. In februarie a fost inaugurat al 4-lea Business Lounge pe Aeroportul International Henri Coanda. Foto: Valentin Iordache.

IMG_0884 IMG_0914 IMG_0966 IMG_0888

Leave a Reply