Industry

Călătorește în jurul lumii cu SkyTeam RTW

alt

Alianța globală SkyTeam vă oferă posibilitatea de a vă rezerva online călătoria în jurul lumii prin sistemul Round the World. 1024 de destinații globale vă așteaptă la câteva click-uri distanță!

Planner-ul se adresează pasagerilor care vor să rezerve un permis Go Round the World cu oricare dintre cele 19 companii aeriene membre ale alianței. Disponibil pe site-ul SkyTeam, sistemul de rezervare Round the World – ce poate fi accesat de pe laptop, computere de birou sau tablete – propune tarife interesante și acces la 1024 de destinații din întreaga lume. Pe lângă faptul că puteți alege între 3 și 15 escale, există 4 niveluri de tarife, de la 26.000 la 38.000 de mile, calculate automat de sistem la crearea unui itinerar.

Rețeaua SkyTeam include câteva destinații unice, dar și numeroase rute care nu sunt oferite de celelalte alianțe din domeniu. Dintre acestea amintim zboruri fără escală între America Latină și Asia, Coreea spre Africa, etc. De asemenea, rețeaua SkyTeam este ideală pentru a explora 148 din China, respectiv Rusia, Asia Pacific și America Latină. Pasagerii care călătoresc “Down Under” pot alege oricare dintre cele 9 companii aeriene ce deservesc Australia și Noua Zeelandă. Un exemplu de intinerar SkyTeam Go Round the World, cu 6 escale și 26.424 de mile: Paris – Buenos Aires – Lima – Mexico City – Shanghai – Hanoi – Moscova – Paris.

http://www.youtube.com/watch?v=kla-taFNLzE

Leave a Reply