Industry

CEO-ul Star Alliance: “Nu avem nevoie de un membru din Orientul Mijlociu!”

By 06-02-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Mark Schwab, CEO-ul Star Alliance, afirmă că alianța nu are nevoie de un partener din Orientul Mijlociu. În schimb, atenția Star Alliance se îndreaptă asupra Rusiei și Americii Latine.

Schwab crede că Star Alliance nu are un gol de umplut în Orientul Mijlociu grație actualilor membri EgyptAir și Turkish Airlines. Totuși, într-un interviu acordat Travel Daily, CEO-ul a recunoscut că există o zonă geografică ce trebuie acoperită de Star Alliance: Rusia. S7, cea mai mare companie din Rusia ca număr de pasageri, este membru oneworld, în timp ce Aeroflot zboară alături de SkyTeam.

O altă prioritate pentru Star Alliance este reintegrarea Air India, după ce procesul de aderare a fost suspendat în iulie 2011. Compania indiană a fost reinvitată în decembrie 2013, la Viena, să adere la Star Alliance, eveniment la care Aeronews a fost prezent. “Mai avem câteva aspecte de rezolvat, dar nu văd de ce ar fi probleme”, a afirmat Schwab, estimând că procesul de integrare Air India ar putea fi completat în iunie 2014.

Click aici pentru interviul cu romanul Calin Rovinescu, CEO Air Canada si presedintele board-ului executiv Star Alliance.

Leave a Reply