Industry

Cel mai mare lounge Lufthansa din lume

alt

Lufthansa a inaugurat cel mai mare lounge al companiei din lume. Cu o suprafață de peste 1800 mp, acesta se află pe aeroportul din Frankfurt.

Pasagerii care călătoresc frecvent și au atins statutul Senator se pot relaxa la cel mai mare lounge Lufthansa din lume. Fațada de sticlă are 130 de metri, capacitatea maximă fiind de 300 de persoane. Situat în zona plecări a terminalului 1 din Frankfurt, lounge-ul include, în premieră, o zonă wellness cu 10 dușuri și două camere spa. O altă noutate pentru Senator Lounge o reprezintă barul City Lights al cărui nume, scris cu litere înalte de 1 metru, desparte lounge-ul în două secțiuni. La fel de interesantă este iluminarea barului și efectele adiacente, realizate cu ajutorul a peste 30.000 de LED-uri. 

În centrul lounge-ului se află un lobby ce permite luminii naturale să pătrundă în interior. Pe lângă zonele de lucru și bistro-uri, lounge-ul include și o secțiune dedicată relaxării, cu fotolii din piele și cameră pentru fumători. Pasagerii au la dispoziție numeroase reviste și ziare, precum și buletine de știri ce pot fi urmărite pe plasmele din interior. Nu în ultimul rând, începând cu 1 iulie 2011 toate lounge-urile Lufthansa din lume oferă acces wireless gratuit la internet de mare viteză.

{yoogallery src=[/images/stories/iulie2011/12/lufthansa/]}

Leave a Reply