Industry

Ce locuri preferă oaspeții BA în avion

By 09-04-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

La geam sau la culoar? În partea din față sau cea din spate a avionului? Un studiu British Airways arată care sunt locurile preferate de pasagerii companiei atunci când zboară.

Rezultatele studiului ar putea fi sintetizate astfel: locurile la geam sunt mai populare decât cele la culoar; locurile 51/52B, 51/52C, 51/52H și 51/52J sunt cele mai căutate la clasa Economy; scaunele la culoar sunt preferate în partea din față a avionului în timp ce locurile la geam, în spatele aeronavei; tot mai mulți pasageri preferă să stea pe partea dreaptă a avionului. Același studiu relevă că British Airways primește cu 6% mai multe rezervări pentru scaune la geam decât la culoar.

Luând ca exemplu un Boeing 747 British Airways aflăm că locurile 51/52B, 51/52C, 51/52H și 51/52J sunt cele mai căutate la clasa Economy. Peste jumătate dintre oaspeții British Airways călătoresc ca un cuplu și optează să aibă un rând doar pentru ei. În ceea ce privește raportul locurilor la Economy, cei care călătoresc în partea din față a acestei cabine aleg locurile la culoar iar cei din spate locurile la geam. 54% dintre pasagerii BA aleg locuri pe partea dreaptă a aeronavei, în timp ce doar 46% optează pentru locuri pe partea stângă.

Deloc surprinzător, cele mai apreciate locuri la First Class sunt cele două din față, 1A și 1K. În cabina Club World (Business Class), pasagerii British Airways preferă puntea superioară dintr-un Boeing 747. Lucru valabil mai ales la călătorii frecvenți, care aleg locurile aflate în spate: 62A și K, respectiv 64A și K. Informațiile legate de First Class provin din datele Executive Club, în timp ce datele legate de cabinele World Traveller (Economy), World Traveller Plus (Economy Superior) și Club World (Business) provin din rezervări.

Pentru a afla ce-si doresc pasagerii romani and zboara click aici. Un alt studiu British Airways.

alt

Leave a Reply