Features

Câștigă timp în aeroport cu Air France

alt

La sfârșitul sezonului estival Air France vă oferă câteva ponturi despre cum puteți câștiga timp atunci când vă aflați în aeroport și reveniți din concediu.

Folosiți serviciul express pentru bagaje

Air France oferă noi culoare express, identificate prin indicatoare “Express” vizibile, unde pasagerii își pot printa propriile etichete de bagaj la counterele dedicate. Ulterior, ei își pot lăsa bagajele în zona Express fără a mai sta la coadă la ghișeele de check-in. Acest culoar express este introdus în numeroase aeroporturi franceze: Paris-Orly, Paris CDG (2F și 2G), Bordeaux, Lyon, Mulhouse, Nantes, Nisa, Pau, Strasbourg și Toulon.

Control prioritar al pașapoartelor

Serviciul PARAFE vă permite să treceți rapid de controlul pașapoartelor la plecare și sosire în aeroporturile Paris CDG, Paris-Orly Vest (H3) și Marseille Provence. Cu pașaportul dvs. și amprenta nu trebuie decât să folosiți culoarul rapid dedicat, câștigând astfel timp la plecare și sosire. Controlul prioritar poate fi utilizat dacă aveți un pașaport biometric francez sau dacă v-ați înregistrat pașaportul (gratuit) în baza Poliției franceze de Frontieră. Mai multe informații pe www.parafe.gouv.fr

Profitați de avantajul dat de smartphone-uri

Vizitați site-ul www.airfrance.com, accesați versiunea mobilă a acestuia sau consultați aplicațiile gratuite Air France pentru iPhone, iPad, Android și Blackberry pentru:

– check-in online în avans sau schimbarea locului din avion
– tipărirea cărții de îmbarcare începând cu 30 de ore înaintea zborului sau trimiterea acesteia via email / SMS pe smartphone
– cumpărarea unui surplus la bagaje cu o reducere de 20% (primul bagaj de până la 23 kg vă este oferit gratuit)
– verificarea informațiilor relevante pentru călătorie, schimbări de ultimă oră la check-in sau formalități
– beneficiați de Air France Connect, un serviciu proactiv de informare a pasagerilor despre zboruri întârziate sau anulate, schimbarea porții de îmbarcare, livrarea întârziată a bagajelor, etc.

Leave a Reply