Special Offers

Câștigă o vacanță de neuitat cu Emirates!

alt

Skywards, programul frequent flyer Emirates, vă oferă șansa de a câștiga o excursie de neuitat către destinația dorită alături de încă 5 prieteni sau membri ai familiei.

Pentru a participa la competiția “Meet Me There” trebuie să accesați pagina de Facebook a companiei Emirates până pe 2 aprilie 2013. Marele premiu constă în 6 bilete dus-întors către destinația aleasă de norocosul participant, indiferent care este aceasta, cu condiția să se afle în rețeaua globală Emirates. În următoarele 3 săptămâni câte un câștigător va fi anunțat săptămânal, acesta urmând să fie ales prin tragere la sorți dintre toate cererile valide de participare la concurs.

Doritorii se pot înscrie de până la 5 ori în competiția Meet Me There prin deschiderea unui nou bilet, își pot alege 5 noi prieteni care să-l însoțească și o destinație diferită de fiecare dată. Marele premiu include zboruri în Economy sau Business Class până la valoarea de 1 milion de mile Skywards. Pentru condițiile complete de participare accesați app-ul de pe pagina Emirates de Facebook. Compania din Dubai și-a lansat pagina de Facebook  în martie 2012 și a atras peste 1,3 milioane de fani în primele 12 luni. Emirates este prezent și pe Google+, respectiv pe YouTube.

alt

Leave a Reply