Industry

Bucuresti – Koln cu Blue Air, din iunie 2014

alt

Începând cu 16 iunie 2014 Blue Air deschide ruta București – Koln Bonn. Ruta va fi operată de 3 ori săptămânal – în zilele de luni, miercuri și vineri – pe toată perioada orarului de vară.

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 29 de rute in Europa, anunta introducerea cursei Bucuresti – Koln (aeroportul Koln Bonn) si retur in orarul de vara 2014 (16 iunie – 24 octombrie). Biletele au fost puse deja in vanzare si pot fi rezervate pe www.blueairweb.com. Preturile pleaca de la 27,90 EUR / segment de zbor (taxe incluse, locuri limitate). Zborurile vor fi operate după următorul program (ore locale):

București (OTP) – Koln (CGN)    07:30 – 09:15 / luni, miercuri, vineri
Koln (CGN) – Bucuresti (OTP)    18:30 – 22:15 / luni, miercuri, vineri

Cu o populatie la jumatate din cea a Bucurestiului, orasul german Koln atrage anual peste 2,3 milioane de turisti, ocupand locul patru ca marime dupa Berlin, Hamburg si Munchen. Koln este un exemplu perfect de imbinare a spiritului german cu pofta de viata, cultura si istoria. Turistul poate gasi nu doar numeroase restaurante, baruri si cluburi renumite, ci si o multitudine de cladiri vechi, istorice, muzee, monumente si obiective turistice deosebite. Aeroportul Koln Bonn are acces direct la reteaua feroviara de mare viteza, ceea ce ofera pasagerilor o conexiune rapida cu toata zona de nord a Germaniei, Luxemburg sau Olanda.

Conceptul “smart flying”, implementat de compania Blue Air in Romania, se adreseaza celor care calatoresc des cu avionul, in interes personal sau de afaceri, celor care stiu ca biletele de avion achizitionate din timp sunt foarte ieftine si celor care au invatat sa-si planifice din timp vacantele. Mai mult, in luna decembrie, fie ca doriti sa faceti cadou un bilet de avion, fie ca veti calatori la cei dragi de Sarbatori, Blue Air v-a pregatit o noua promotie: acum ai taxa zero pentru plata biletelor de avion prin transfer bancar sau depunere numerar! Aceste metode de plata sunt disponibile atat pe www.blueairweb.com, cat si la agentiile de turism partenere.

Vă reamintim că miercuri, 18 decembrie, Blue Air și Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) vă așteaptă să împodobiți bradul albastru în terminalul Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă. Împodobirea va avea loc în intervalul orar 12:00-15:30, iar Moș Crăciun va oferi primilor 25 de pasageri care aduc un ornament albastru pentru brad câte un voucher în valoare de 50 de euro! Voucher-ul poate fi folosit pentru călătorii până în luna octombrie 2014.

Leave a Reply