Industry

In 2014, British Airways va testa Wi-Fi în zbor

alt

BA a confirmat că va demara, în 2014, testele de conectivitate Wi-Fi la Internet în zbor. Acestea se vor derula la bordul unui Boeing 747-400 echipat cu suita Panasonic Global Communications.

Serviciul British Airways va purta denumirea High Life Connect. Pentru testarea acestuia, Boeing-ul 747-400 va zbura pe diferite rute pentru ca BA să vadă “performanțele sistemului și să identifice nivelul de utilizare către/dinspre anumite destinații”. High Life Connect va permite oaspeților British Airways să urmărească live transmisiuni BBC World, CNN, Euronews și Sport 24. Totodată, ei vor putea urmări numeroase filme și show-uri TV direct pe gadget-urile personale. După terminarea testelor, la sfârșitul anului viitor, compania va evalua oportunitatea introducerii serviciului și la alte aeronave din flotă.

BA nu o oferit încă informații despre tarifele pe care le va percepe pentru utilizarea Wi-Fi la bord. Este de așteptat ca serviciul să fie oferit la oră sau pentru 24 de ore. Testarea va include oferirea serviciului la diferite prețuri, pentru a vedea feedback-ul din partea pasagerilor. În timpul testelor, High Life Connect va fi oferit doar anumitor pasageri, și nu întregului avion. Pentru o taxă separată de roaming, pasagerii BA vor putea primi date și SMS-uri pe mobilele personale, dar nu vor putea efectua apeluri telefonice. Motivul? British Airways crede că cei mai mulți dintre oaspetii săi nu doresc acest lucru.

alt

Leave a Reply