Special Offers

British Airways, reduceri de până la 39%

alt

Promoția aduce pasagerilor reduceri de până la 39% pentru bilete dus-întors în cabinele World Traveller (Economy), World Traveller Plus (Economy Superior) şi Club World (Business).

Promoția vizează destinații din America de Nord și Centrală, America de Sud, Africa, Asia, Australia şi Noua Zeelandă. Promoţia este valabilă pentru bilete achiziţionate până pe 4, respectiv 5 februarie, pentru călătorii ce vor avea loc până pe 30 septembrie, respectiv 30 noiembrie, exceptând intervalul 25 iunie – 22 august 2013. Preţurile de mai jos includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile la data publicării. Oferta este supusă unor Termeni si Condiţii şi este valabilă în limita locurilor disponibile. Pentru informaţii şi rezervări: www.ba.com

British Airways a primit mai multe premii cu ocazia Business Traveller Awards 2012, printre care titlul pentru “Cea mai bună companie aeriană”. La aceeași ceremonie British Airways a câştigat şi premiile “Cea mai bună companie aeriană pentru zborurile scurte”, “Cele mai bune servicii Business Class” şi “Cel mai bun program de fildelizare pentru clienţi”.

alt

alt

Leave a Reply