Industry

Blue Air, transfer autocar Brasov – Bucuresti

By 20-03-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Dupa lansarea servicului de transfer din Constanta, Blue Air a lansat si serviciul de transfer cu autocarul din Brasov spre Aeroportul International Henri Coanda si retur, serviciu asigurat in parteneriat cu Direct Aeroport.

Impreuna cu biletul de avion Blue Air, pasagerii pot cumpara si transferul cu autocarul. Comparativ cu alte transferuri terestre existente, serviciul Blue Air va asigura rerutarea gratuita a pasagerului pe un alt zbor al companiei in cazul in care transferul cu autocarul are intarziere, iar pasagerul pierde zborul pentru care si-a achitionat biletul de avion. Avantajele serviciului de transfer Blue Air:

• sistem unic de rezervare a transferului, integrat direct cu rezervarea zborului Blue Air
• asigurarea rezervarii serviciului, inclusiv a locurilor pentru transfer
• garantarea conexiunii cu zborul Blue Air, astfel ca, in cazul intarzierii transferului, Blue Air si Direct Aeroport asigura rerutarea pe primul zbor disponibil, in conditii similare
• cele mai bune conditii de transfer pentru ca toate autovehiculele sunt dotate cu aer conditionat, conexiune Wi-Fi, sistem audio-video, spatiu generos intre scaune si pentru transportul bagajelor.

Prin intermediul serviciului de transfer, locuitorii judetelor Constanta si Brasov vor putea accesa mult mai usor cursele Blue Air catre cele 17 orase operate de pe Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni.

alt

Leave a Reply