Industry

Blue Air, noi modalități de plată

alt

Blue Air vine introduce noi modalități de plată a biletelor – transferul bancar și plata prin terminalele ZebraPay – activând și interfața OPEN BOOKING în motorul de căutare.

In premiera pentru Romania Blue Air a implementat un nou motor de cautare ce permite pasagerului sa vizualizeze, direct, tarifele biletelor de avion pentru un interval de o luna de zile. “Suntem prima companie de transport aerian din Romania care a introdus online, pe site-ul nostru, interfata OPEN BOOKING. Pasagerii Blue Air pot compara acum, in interval de o luna, tarifele pentru zborurile disponibile, alegand data optima de calatorie, pretul cel mai bun sau orarul de calatorie cel mai convenabil. De asemenea, pentru ca pasagerii nostri isi achizitoneaza biletele de avion online, pregatim un design mult mai atractiv al site-ului Blue Air”, a subliniat Mirela Tudorache-Secan, Director de Marketing Blue Air.

Procedura de rezervare a fost simplificata prin comprimarea informatiei cerute de client si micsorarea numarului de pasi de parcurs pentru a finaliza o rezervare. Odata cu implementarea OPEN BOOKING, o interfata “mult mai prietenoasa si ergonomica”, serviciul de check-in online a fost imbunatatit. Interfata OPEN BOOKING a fost implementata si testata pe site-ul Blue Air inca din septembrie 2011, dar pana in prezent a functionat in paralel cu vechiul motor de cautare.

alt

Transfer bancar

Cand intra pe site-ul Blue Air pasagerii isi rezerva biletele in lei sau euro si au la dispozitie o zi lucratoare pentru achitarea acestei rezervarii in conturile Blue Air deschise la Bancpost (in lei sau euro). Pasagerii pot efectua plata la orice ghiseu Bancpost din Romania sau pot face transfer bancar intr-unul dintre conturile Blue Air Transport Aerian. Dupa confirmarea platii, pasagerii vor primi biletele in cel mult 48 ore pe adresa de email comunicata in rezervare.

Conturi Blue Air Transport Aerian deschise la Bancpost:


Cont RON: RO70 BPOS 7450 6412 712RON02

Cont EURO: RO05 BPOS 7450 6412 712EUR02

ZebraPay

Prin metoda de plata ZebraPay biletele de avion vor fi rezervate 24 ore, timp in care pasagerii pot efectua plata, in lei, la cel mai apropiat terminal ZebraPay. Aceste terminale de plata se gasesc numai pe teritoriul Romaniei.

Leave a Reply