Industry

Blue Air a introdus orarul de iarna 2015/2016

Pentru a beneficia de cele mai bune tarife, pasagerii Blue Air isi pot planifica deja zborurile din perioada 25 octombrie 2015 – 26 martie 2016.

Biletele de avion sunt disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 27.99 euro/segment (taxe aeroport incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere. Blue Air opereaza in prezent 38 de rute europene, cu plecari din Bucuresti, Bacau, Sibiu, Torino (Caselle) si Larnaca. In ceea ce priveste flota, Blue Air opereaza in prezent 15 aeronave moderne de tip Boeing 737 seriile 300, 400, 500, 700 si 800, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri.

„Asa cum v-am obisnuit, destinatiile alese pentru acest sezon sunt special studiate sa vina in intampinarea pasagerilor care se deplaseaza in interes profesional, personal sau turistic si toate aceste rute sunt disponibile la cele mai bune tarife, in deplina transparenta. Ca urmare a succesului inregistrat de rutele operate din cele doua baze externe (Larnaca si Torino), acestea vor continua si pe durata programului de iarna 2015/ 2016. In scurt timp, noi destinatii si servicii vor fi comunicate prin canalele specifice, respectiv www.blueairweb.com, mediile sociale si newsletter ”, a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

Destinatii operate de Blue Air:

din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
din Sibiu: Stuttgart
din Constanta: Milano (Bergamo)
din Larnaca: Atena, Salonic
din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

INTERVIU / George Plesita, comandant Blue Air.
Blue Air, 1.840.000 de pasageri estimati pentru 2015.

Leave a Reply