Industry

Bilete pentru zborurile Air Malta vor putea fi rezervate si pe site-ul Ryanair

Ryanair a anunțat astăzi un nou parteneriat cu Air Malta, care va permite celor 139 de milioane de clienți ai Ryanair să-și rezerve zborurile Air Malta pe Ryanair.com.

De astăzi, clienții clienții își pot alege și rezerva zborurile Air Malta pe 21 de rute din Malta către 8 țări diferite din Africa, Asia și Europa, incluzând Rusia și Tunisia. Acest nou parteneriat cu Air Malta este ultima dintre inițiativele programului “Always Getting Better”. Ryanair oferă 53 de rute către/din Malta și va transporta 2.7 milioane de clienți anual.

În Malta, David O’Brien, CCO Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat captivant cu Air Malta, care va permite celor 139 de clienți ai noștri să aleagă și să rezerve zboruri pe 21 de rute noi din Malta către orașe interesante din Austria, Cehia, Israel, Maroc, Rusia, Elveția, Tunisia și Ucraina, în plus la cele peste 300 de destinații disponibile pe website-ul Ryanair.com, cel mai mare portal de călătorii din lume, care înregistrează pentru 50 de milioane de vizitatori unici lunar.

Acest parteneriat este ultima din îmbunătățirile AGB, totul pentru că noi ne continuăm călătoria în a deveni un ‘Amazon al Călătoriilor.’ Ryanair oferă 53 de rute din/către Malta, și acum clienții noștri se pot bucura de chiar de mai multe rute, alegând Ryanair ca opțiunea ideală pentru familii, pentru călătoriile de agreement și de afaceri. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri de la 14.99€ pentru călătorii în septembrie – octombrie 2018, care sunt acum disponibile pentru rezerăvări până la miezul nopții, Joi, 23 august. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Dr Charles Mangion, președinte Air Malta, a afirmat: “Acest acord este un punct de reper în care ambele companii aeriene colaborează pentru binele clienților comuni. În ultimii ani, Air Malta a implementant o serie de îmbunătățiri, nu doar prin a-și extinde rețeaua de destinații cu mai multe frecvențe, dar și prin schimbarea produsului în termeni de structură și servicii la bord. Acest acord va ajuta Air Malta să-și crească vizibilitatea în alte țări și să acceseze noi fluxuri de venituri. Așteptăm cu nerăbdare colaborări viitoare între cele două companii aeriene pentru beneficiul clienților noștri”.

Leave a Reply