Military

BIAS 2013 / VIDEO – Baltic Bees și Jurgis Kayris au ajuns la București

By 25-07-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Joi, 25 iulie, pregătirile pentru BIAS 2013 – eveniment la care Aeronews este partener – au intrat în linie dreaptă. Tot joi au aterizat la București atât Baltic Bees, cât și Jurgis Kayris.

Cel mai mare show aerian din România se va desfășura pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 27 iulie, pe Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu. Organizat de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), Aeroclubul României, ROMATSA, Clubul Sportiv AIBO şi ROMAERO, BIAS 2013 reuneşte 100 de aeronave în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti de elită. Intrarea publicului este liberă, agenda zilei de sâmbătă fiind disponibilă aici.

Joi, în jurul orei 15:10, Jurgis Kayris – Campion Mondial la acrobație aeriană – a aterizat pe Aeroportul Băneasa. La mai puțin de jumătate de oră și-au făcut apariția și Baltic Bees, formație letonă cu un stil de pilotaj unic în lume, renumiți pentru manevrele artistice de maximă dificultate. După o scurtă demonstrație pe cerul Bucureștiului prin care și-au anunțat sosirea cei 5 piloți au aterizat și au fost întâmpinați cu tradiționala pâine cu sare. A urmat o scurtă discuție cu jurnaliștii prezenți și nelipsita fotografie de grup în fața aeronavelor L-39C Albatros. Tot joi am avut ocazia sa fotografiem indeaproape Extra 300L-urile Aeroclubului Romaniei, membrii formatiei fiind, de asemenea, prezenti in hangarul respectiv.

Click aici pentru informații suplimentare despre BIAS 2013, inclusiv harta de acces. Mai multe fotografii făcute joi pe aeroportul Băneasa găsiți pe pagina noastră de Facebook, în albumul dedicat.

http://www.youtube.com/watch?v=ttfIKuCk1qs

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply