Military

BIAS 2013: Antrenamente, conferința de presă

By 26-07-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Vineri, 26 iulie, am participat la conferința de presă organizată de Compania Națională Aeroporturi București și am asistat la antrenamentul formației letone Baltic Bees.

Conferința a fost susținută de Valentin Iordache, Director de Comunicare al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB). Prima parte a inclus o scurtă trecere în revistă a programului zilei de vineri – precizări legate de antrenamentele piloților – dar și informații despre ziua show-ului, sâmbătă, 27 iulie. Vă reamintim că accesul la BIAS 2013 este gratuit și se face prin Romaero Băneasa iar programul zilei de sâmbătă poate fi consultat aici. Organizatorii Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition – cel mai mare show aerian din România – recomandă pasionaților să vină fără automobilele personale pentru a nu pierde timp cu căutarea locului de parcare.

La a doua parte a conferinței au participat Jurgis Kayris, campion mondial la acrobaţie aeriană, Luca Bertossio, campion mondial la acrobaţie cu planorul, respectiv Baltic Bees, vedetele din afara României ale acestei ediții BIAS. Formaţia letonă este renumită în întreaga lume pentru stilul de pilotaj și manevrele artistice de maximă dificultate. De asemenea, au luat cuvântul George Rotaru – Aeroclubul României – și Dan Ștefănescu, membru al formației Iacării Acrobați și pilot comandant TAROM pe Boeing 737. În încheierea conferinței de presă Valentin Iordache a afirmat: “Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) îşi propune ca Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition să devină un eveniment emblematic pentru România, aşezând Bucureştiul pe harta internaţională a evenimentelor din domeniul aviatic.”

Mai jos, câteva imagini de la antrenamentul Baltic Bees și instantanee din perimetrul BIAS 2013. Pentru mai multe fotografii accesati albumul dedicat de pe pagina noastră de Facebook. Clipurile filmate astazi, 26 iulie, vor fi disponibile pe canalul Aeronews de YouTube

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply