Industry

BA a lansat zborurile spre Chengdu, China

alt

Pe 22.09 British Airways a lansat ruta Londra-Chengdu (China). Dorind sa marcheze momentul, BA a vopsit partea din fata a unui Boeing 777-200 pentru a semana cu urs panda uriaș ce zâmbește.

Chengdu este cunoscut și ca ținutul urșilor panda uriași, astfel că vopsirea Boeing-ului nu este întâmplătoare. Pe 22 septembrie British Airways a inaugurat ruta Londra Heathrow – Chengdu, operata de trei ori săptămânal, devenind astfel singura companie aeriană din Marea Britanie care zboară direct între cele două orașe. Conform tradiției chineze care spune că 8 este un număr norocos, zborul Londra-Chengdu are nr. BA89, în timp ce cursa Chengdu-Londra are nr. BA88.

BA89 Londra – Chengdu 15:30 – 08:55+1 / marți, joi, duminică
BA88 Chengdu – Londra 10:55 – 15:00 / luni, miercuri, vineri

Boeing-urile 777-200 utilizate pe această rută oferă 4 cabine: First, Club World (Business), World Traveller Plus (Premium Economy) și World Traveller (Economy). Chengdu este a patra destinație British Airways din China și prima nouă lansată din 2005 – când au fost introduse zborurile spre Shanghai – până în prezent. British Airways nu este la prima acțiune de PR legată de Chengdu. Click aici pentru a vedea urși panda uriași la bordul unui avion BA.

alt

alt

Leave a Reply