Features

Aventurile lui Stig (Top Gear) pe Heathrow

By 08-08-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Ce se întâmplă când oficialii aeroportului londonez Heathrow, unul dintre cele mai aglomerate din lume, roagă Top Gear (Marea Britanie) să ajute la operațiunile zilnice?

Nici publicația Top Gear și nici The Stig, pilotul lor de teste de pe altă planetă, nu mai au nevoie de prezentare. Pe scurt, cei de la Top Gear UK au fost rugați să vină la Heathrow pentru a ajuta la operațiunile de pe pistă (escortarea aeronavelor către poartă, etc). Pentru a fi admiși li s-a spus să aducă un autoturism de culoare galbenă cu rampă de lumini pe plafon, model care să nu fie mai vechi de 10 ani.

Dacă unii s-ar fi gândit să aducă un pick-up Mitsubishi L200 sau un off-roader precum Land Rover Discovery – vehiculele pe care cei de la Heathrow le utilizează – Top Gear (UK) a venit cu un Lamborghini Aventador de culoare “Giallo Orion”. Supercar-ului italian i-au fost adăugate rampa de lumini și câteva stickere pe caroserie, astfel că a fost gata de treaba. Mai mult, bolidul a primit și o stație de emisie-recepție legată la turnul de control, pentru ca ocupanții să audă și să execute instrucțiunile controlorilor de trafic aerian. Cum s-a terminat ziua? Citiți integral povestea pe pagina Top Gear UK.

Click aici pentru a vedea cum se descurca un alt Lamborghini Aventador ca vehicul “Follow Me” pe aeroportul din Bologna.

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply