Industry

ATW: Wizz Air, cea mai valoroasa companie aeriana a anului 2016

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a fost numită “Cea mai valoroasă linie aeriană în 2016” de către Air Transport World (ATW).

Premiul a fost înmânat lui József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, la cea de-a 42-a gală anuală ATW Annual Airline Industry Achievement Awards în Singapore. Premiul, unul dintre cele mai râvnite, este o recunoaștere a performanțelor excelente Wizz Air, a serviciilor superioare și a realizărilor deosebite în 2015.

Cele mai importante momente ale Wizz Air pentru 2015 includ o listare cu succes la Bursa din Londra, o reîmprospătare importantă a brandului și actualizarea livery-ului pentru aeronavele sale, o comandă record de 110 aeronave Airbus A321neo la Paris Air Show și intrarea în operare a primului său A321 – prima companie din Europa care folosește aeronava cu 230 de locuri. Mai mult decât atât, Wizz Air a sărbătorit pasagerul cu numărul 100 de milioane pe unul dintre zborurile sale cu tarife scăzute. Pe lângă aceste momente de referință, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în 2015, reprezentând o creștere cu 22% față de 2014. În același timp, a adăugat 11 aeronave noi Airbus și a creat 400 locuri de muncă pentru a ajunge la 2.600 de angajați.

József Váradi, CEO al Wizz Air, a declarat: “Suntem onorați să primim acest premiu prestigios. Cu mai multe realizări remarcabile obținute, 2015 ne-a ridicat la noi standarde în ceea ce privește operațiunile noastre. Noi credem că o călătorie oferă oportunități care pot face viața și lumea din jurul nostru mai bune, iar loialitatea incredibilă a pasagerilor noștri, dar și acest premiu, certifică eforturile noastre de a face călătoriile accesibile pentru toată lumea. În 2016 vom crea și mai multe oportunități prin extinderea rețelei noastre în continuă creștere și vom oferi cele mai mici tarife posibile de pe piață. Vom continua să îmbunătățim experiența clientului permițând, în același timp pasagerilor noștri să își adapteze experiența lor de călătorie cu WIZZ în funcție de propriile nevoi: tarifele noastre foarte mici vor răspunde nevoilor lor dacă au un buget restrâns, iar dacă sunt în căutarea unui plus de confort, aceștia pot beneficia de numeroasele noastre produse și servicii care cresc calitatea călătoriei.”

Leave a Reply