Industry

Astazi, Air Canada Rouge revine la Bucuresti

Pe 7 iunie, Air Canada Rouge aterizeaza din nou Bucuresti venind din Montreal (pe 9 iunie, din Toronto), intrând în al doilea sezon de operare in România. Cursele vor fi operate de 4 ori / saptamana până pe 7 octombrie.

Intre 24 iunie – 7 septembrie sunt programate 6 zboruri / saptamana, față de 4 în restul perioadei de operare. Zborurile vor avea o durată de aproximativ 10 ore și vor fi operate cu aeronave Boeing 767-300ER. Noutatea pentru zborurile operate în 2019 este introducerea Internet-ului Wi-Fi de mare viteză, prin satelit, care permite utilizatorului să posteze video live, să navigheze pe Internet și să facă cumpărături în timpul zborului.

Pasagerii pot opta pentru doua clase: Economy și Premium Rouge. Clasa Economy are inclus în bilet mâncare la bordul aeronavelor, băuturi răcoritoare și un bagaj de cală de până la 23 de kilograme. Clasa Premium Rouge oferă scaune mai largi și mai mult spațiu pentru picioare. Pasagerii Premium Rouge au posibilitatea de a transporta două bagaje de cală, fiecare cu o capacitate maximă de 23 de kilograme, respectiv beneficiază de prioritate la check-in și îmbarcare. La bordul aeronavelor, pasagerii clasei Premium Rouge au meniu gourmet, mâncarea fiind servită în vase de porțelan.

“Air Canada este singura companie aeriană nord-americană care are o cursă directă din România către Canada. Ne bucurăm să conectăm printr-un zbor non stop București de Toronto și Montreal. În primul an de operare am văzut o creștere a cererii pentru curse din România către America de Nord. Prin urmare, în 2019, am luat decizia să oferim și mai multe zboruri directe”, spune Nedime Konuksever – Country Manager Romania, Europa de Est și Turcia.

Înainte de îmbarcare, pasagerii pot descarca aplicația Air Canada, disponibilă în App Store și Google Play, pentru a se putea bucura de o selecție de filme noi lansate, seriale, muzică, programe pentru copii și altele. Acestea pot fi vizionate pe laptop sau orice dispozitiv Apple sau Android. La cerere si contra cost (un tarif mic), pasagerii pot împrumuta un iPad. Acestea sunt disponibile gratuit în cabinele Premium Rouge.

EARLIER at OTP / Ready for its departure back to Montréal-Trudeau from Bucharest: C-FIYA, Boeing 767-300ER Air Canada…

Publicată de Aeronews pe Vineri, 7 iunie 2019

Leave a Reply