Features

Aplicatii Air New Zealand si easyJet pentru Apple Watch

N-a durat mult! De fapt, nici macar o zi. Pe 9 martie, data la care Apple a oferit toate detaliile despre Apple Watch in cadrul unui keynote, Air New Zealand si easyJet au anuntat app-uri dedicate.

Ambele aplicatii vor fi gata pana pe 24 aprilie, cand primele Apple Watch vor ajunge la utilizatori (comenzile incep pe 12 aprilie). App-ul Air New Zealand le va permite utilizatorilor sa primeasca informatii si notificari legate de zbor, inclusiv apeluri pentru imbarcare, un cronometru pana la plecare si, evident, boarding pass-ul electronic. Cei care au acces in lounge vor putea chiar sa comande o cafea cu ajutorul ceasului (invitatia la cafea apare automat din momentul intrarii in lounge), urmand sa fie notificati cand este gata. Aceasta functie a fost introdusa in aplicatia mobila Air New Zealand in 2014 si se bucura de un real succes.

Si aplicatia easyJet pentru Apple Watch aduce informatii personalizate despre zbor (timpul ramas pana la decolare, statusul zborului, prognoza meteo si cursul valutar la destinatie), respectiv boarding pass. Aplicatia le va arata utilizatorilor si momentul in care trebuie sa se imbarce, in caz ca acestia uita sau nu aud anuntul din aeroport. App-ul pentru ceas se va conecta cu aplicatia easyJet de pe smartphone si va fi oferit in 5 limbi: engleza, franceza, germana, italiana si spaniola. De asemenea, utilizatorii vor putea posta pe Twitter si Facebook diferite informatii legate de zborul cu easyJet.

Aplicatie KLM pentru smartwatch-urile Android.

Screen Shot 2015-03-11 at 8.33.56 PM

Leave a Reply