Business Jets

Airbus ne spune ce prefera miliardarii

By 04-06-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Institutul de Cercetare Ledbury din Londra si Airbus au realizat un studiu asupra preferintelor miliardarilor din Orientul Mijlociu in materie de consum.

In 2007, in Orientul Mijlociu erau circa 150 de miliardari. Estimarile sustin ca cifra va creste la 220 pana in 2017. In aceste conditii, este mai important decat oricand ca cei care fac afaceri cu ei sa le inteleaga foarte bine preferintele de consum. Una dintre concluziile studiului: cand miliardarii calatoresc, vor sa-si ia stilul de viata cu ei, iar asta inseamna, adesea, anturajul. Persoanele care au grija de ei, cele care ii sfatuiesc si le cunosc nevoile si preferintele. Studiul mai releva ca miliardarii din Orientul Mijlociu prefera sa calatoreasca in Europa, inclusiv Mediterana, unde pot zbura in doar cateva ore.

Mai aflam ca diferentele in materie de consum ale miliardarilor pot fi explicate prin diferenta de varsta, timpul in care au acumulat averea si regiunea geografica. De exemplu, miliardarii din Orientul Mijlociu au o varsta medie de 61 de ani si inclina sa transmita mai departe valorile in care cred, respectiv averea. Studiul ne mai spune ca luxul inca inseamna ceva pentru miliardari, dar totul se reduce la a detine produse si servicii personalizate conform nevoilor si modului in care isi petrec timpul. Airbus ofera business jet-uri cu o capacitate cuprinsa intre 19 si 100 de locuri. Studiul complet (in engleza).

VIDEO: ACJ319 Emirates Executive
ACJ319 Emirates Executive la Dubai Airshow 2013
Airbus ACJ319 Elegance, prezentat oficial

Leave a Reply