Industry

Air Transport News dixit: SkyTeam este “Alianta Aviatica a Anului”

SkyTeam a fost declarată “Alianţa Aviatică a Anului” 2015 de către Air Transport News. Acordarea premiului coincide cu împlinirea a 15 ani de SkyTeam.

Premiile anuale Air Transport News reprezintă recunoașterea realizărilor pe mai multe secțiuni din industria aviatică. Finaliștii fiecărei categorii au fost votați de către cititorii Air Transport News, iar câștigătorii au fost desemnați de un juriu format din 7 experți.

La ceremonia de înmânare a premiului Air Transport News, organizată la Geneva, Michael Wisbrun, Directorul Executiv al SkyTeam declară: “Pentru noi înseamnă foarte mult aprecierea de către clienţi şi industrie chiar la aniversarea a 15 ani de activitate. Inițiativele și proiectele implementate, dedicate clienţilor au îmbunătăţit experienţa de călătorie a pasagerilor, ducând conectivitatea şi eficienţa zborurilor la un nou nivel global. În prezent, alianța cuprinde 20 de membri, zborurile noastre acoperind 1.052 de destinații în toată lumea. Suntem concentraţi în a oferi plus de valoare membrilor și clienților noştri. Urmează tot ce ce e mai bun din partea SkyTeam”, a mai declarat CEO-ul aliantei. In noiembrie 2011, la Londra, am facut un interviu in exclusivitate pentru Romania cu Michael Wisbrun (partea a doua a interviului).

Realizările recente ale SkyTeam:

Finalizarea proiectului SkyPriority, un standard mondial al alianţei în ceea ce priveşte serviciile prioritare din aeroport, destinate pasagerilor Elite Plus, First și Business Class în peste 1000 de destinații.

Deschiderea unui al treilea SkyTeam Exclusive Lounge în Sydney, Australia în luna ianuarie a anului curent, dar și locații lounge în Dubai, Beijing și Hong Kong ce vor fi deschise în acest an.

Implementarea inițiativei SkyTransfer pentru transferuri eficiente și lipsite de erori, pentru pasageri și bagajelor acestora.

Instalarea unui sistem de securitate rapidă pentru clienții de top şi creşterea numărului de aeroporturi din lume.

Îmbunătăţirea experienţei de acumulare şi amortizare a zborurilor pentru pasagerii fideli. Deja 50% din membrii noștri s-au îndreptat deja către operațiunile online, iar membrii FFP pot rezerva acum orice zbor al unui operator aerian membru SkyTeam prin web.

Leave a Reply