Industry

Air France te lansează în lumea modei

alt

Concursul “Air France Fashion Flight to Paris” te ajută să devii fotomodel și să ai un portofoliu realizat de un fotograf profesionist chiar la Paris. Iată ce trebuie să faci.

Concursul “Air France Fashion Flight to Paris” se adresează modelelor la început de carieră, pasionaţilor de modelling şi oricărei persoane care vrea să arate lumii întregi frumuseţea şi originalitatea sa. Pentru a participa la concurs trebuie să trimiteți – până pe 21 mai – două fotografii reprezentative (profil și full-body) pe adresa de email mail.newsromania@airfrance.fr.  Toate fotografiile înscrise în competiţie vor fi evaluate de către un juriu din partea Air France care va alege 6 candidate pentru faza finală. Cele 6 poze ale finalistelor vor fi încărcate într-un album special creat pe pagina de Facebook Air France România. Între 23 mai și 2 iunie fotografiile vor putea fi votate de către toţi utilizatorii Facebook, urmând ca pe 3 iunie să fie anunţat marele câştigător.

Premiul constă într-o sedinţă foto profesionistă realizată de fotograful Pál Nánási într-un decor unic, amenajat într-o zonă nou-inaugurată a aeroportului Paris Charles de Gaulle (CDG). Numele fotografului de origine maghiară este legat de sute de fotografii realizate pentru campanii din Ungaria sau internaţionale şi pentru reviste de modă precum Cosmopolitan, Elle, La Femme şi Men’s Health. Pentru mai multe informaţii despre această competiție și noutăți despre concurs urmăriți pagina de Facebook Air France România.

alt   

Leave a Reply