Industry

Air France, noua strategie tarifară

alt

Air France a anunțat o nouă strategie pentru tarifele Economy, strategie valabilă pentru cele 58 de destinații din rețeaua scurt și mediu-curier a companiei.

Din 7 ianuarie, pentru călătorii care au loc după 6 februarie 2013, pasagerii Air France vor putea să aleagă oferta clasică all-inclusive, dar și noul produs MiNi. Dacă optează pentru acesta, la prețuri ce pornesc de la 49 de euro cu taxe incluse, pasagerii nu vor putea acumula mile Flying Blue și nici nu-și vor putea alege locul decât la ghișeul din aeroport. De asemenea, MiNi nu permite schimbarea biletului. Dacă pasagerii doresc să călătorească cu bagaje de cală, ele vor costa 15 euro când opțiunea este bifată online, respectiv 30 de euro (la aeroport). Pe durata zborului vor primi, însă, un ziar gratuit, o gustare și băuturi.

Pentru oferta clasică all-inclusive, pasagerii au prețuri ce pornesc de la 69 de euro (taxe incluse) și se bucură de: alegerea locului, bagaje de cală gratuite, mile Flying Blue. Schimbarea biletului va costa 70 de euro. Noile tarife vor fi disponibile, inițial, pentru zborurile naționale cu plecare din Paris-Orly, dar și pe “majoritatea” zborurilor mediu-curier Air France din Marsilia, Nisa și Tolouse.

Leave a Reply