Industry

Air France, noi servicii la Business Class

alt

Incepand din 11 iunie, Air France ofera noi servicii pasagerilor Business Class in reteaua regionala din Caraibe si pe zboruri catre 10 destinatii din Caraibe si Oceanul Indian.

Opt meniuri noi sunt oferite pasagerilor Business Class care zboara in Caraibe intre Cayenne si Fort-de-France. Tipul specialitatilor servite va fi actualizat de doua ori pe luna. Cele 10 destinatii sunt Havana, Punta Cana, Santo Domingo, St. Maarten, Mauritius, Antananarivo, Cayenne, Pointe-à-Pitre, Fort-de-France si Réunion. De asemenea, din 20 iunie pasagerii Business Class pe zborurile lung-curier vor primi amenity kit-uri mai bogate in continut, disponibile in 4 culori si cu un design ce aminteste de kit-urile de pe legendarul Concorde.

Tot din 20 iunie, toate cabinele Business pe rutele amintite mai sus vor fi echipate treptat cu noi perne si paturi pentru un somn mai relaxant. Si oferta de catering se va diversifica. Inainte de a savura meniul, pasagerilor le va fi oferit un aperitiv, pentru ca la final sa savureze noile deserturi. Reteaua regionala din Caraibe Air France include Pointe-à-Pitre, Fort-de-France, Cayenne, Port-au-Prince, Miami si Santo Domingo. Doua Airbus-uri A320 sunt alocate acestei retele si opereaza peste 30 de zboruri saptamanale. Cu aproape 80 de zboruri pe saptamana, Air France zboara din Paris spre Caraibe si Oceanul Indian folosind Boeing-uri 777-200ER/300ER, Boeing 747 si Airbus A340.

Leave a Reply