Industry

Air France-KLM: transport gratuit pentru toti cei implicati in renovarea catedralei Notre-Dame

In urma tragicului incendiu care a devastat catedrala Notre-Dame din Paris, un simbol al istoriei franceze cunoscut in intreaga lume, Grupul Air France – KLM si-a comunicat sprijinul pentru reconstructia catedralei prin oferirea transportului gratuit la bordul aeronavelor sale tuturor specialistilor implicati in refacerea catedralei.

Acesta este motivul pentru care Benjamin Smith, CEO al Air France-KLM, impreuna cu Anne-Marie Couderc, presedintele Air France-KLM si Anne Rigail, CEO al Air France, au decis ca Air France sa ofere transport gratuit pentru toti partenerii oficiali implicati in reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris. In plus, in zilele urmatoare, grupul Air France-KLM va infiinta un fond de donatii voluntare pentru clientii sai pentru a contribui la finantarea lucrarilor de reconstructie.

Air France-KLM este grupul lider in ceea ce priveste traficul international la plecarea din Europa. In 2017, compania oferea clientilor sai acces la o retea care acopera 328 destinatii in 118 tari datorita celor cinci marci Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Joon, Transavia si HOP! Air France. Cu o flota de 534 de aeronave in functiune si 93,4 milioane de pasageri transportate in 2016, compania Air France-KLM opereaza pana la 2300 de zboruri zilnice, in principal din huburile sale de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.

Programul Flying Blue de zboruri frecvente este unul dintre liderii din Europa cu peste 27 de milioane de membri. Air France-KLM si partenerii sai Delta Air Lines si Alitalia opereaza cel mai mare joint-venture transatlantic cu peste 270 zboruri zilnice. Air France-KLM este, de asemenea, membru al aliantei SkyTeam, care are 20 de companii aeriene membre, oferind clientilor acces la o retea globala de peste 16.600 zboruri zilnice catre peste 1.070 de destinatii din 177 de tari.

Leave a Reply