Industry

Air France-KLM, lider în 2012

alt

Potrivit indexului de sustenabilitate Dow Jones (DJSI), Air France-KLM este lider în 2012 în transportul aerian, pentru al 8-lea an consecutiv.

Indexul evaluează performanțele companiilor în ceea ce privește dezvoltarea sustenabilă. Pentru al 8-lea an consecutiv, în 2012 Air France-KLM a ocupat primul loc în transportul aerian. Grație performanțelor sale, grupul Air France-KLM este lider și al segmentului “Transport și timp liber”, pentru al 4-lea an consecutiv. În această categorie sunt premiate cele mai responsabile 19 companii din întreaga lume, dintr-un total de 2500, fiecare în domeniul ei de activitate.

De mulți ani Air France-KLM s-a angajat și a acționat ca atare pentru reduce impactul asupra mediului înconjurător, contribuind astfel la dezvoltarea teritoriilor unde avioanele grupului decolează și aterizează zilnic. În 2011, Air France-KLM a operat primul zbor comercial folosind biokerosen. Grupul Air France-KLM este membru al DJSI din anul 2005. Raportul 2010-2011 de dezvoltare sustenabilă Air France-KLM poate fi consultat online la adresa www.airfranceklm.com

Leave a Reply