Industry

Air France-KLM: Facebook, Economy Comfort

alt

Air France a depăși 1 milion de fani pe pagina oficială de Facebook. Din 1 decembrie, KLM oferă clasa intermediară Economy Comfort pe zborurile europene.

Parte din cea mai mare rețea socială a lumii din iulie 2010, Air France interacționează zilnic prin intermediul paginii oficiale cu fani din peste 50 de piețe unde compania este prezentă. Cele mai active țări din comunitatea Air France de pe Facebook sunt: Franța (20%), Brazilia (9%), Italia (8%), India (6%), Tunisia (6%) și Japonia (5%). Pe Twitter, Air France are 250.000 de followeri din 23 de țări și a trimis deja peste 5000 de tweet-uri de pe contul global al companiei, @airfrance. De asemenea, Air France oferă tweet-uri și pe @AFNewsroom, un cont dedicat pentru jurnaliști și pasionații de aviație. Pe Instagram, Air France are peste 4600 de followeri, mai mult de 10000 de fotografii fiind share-uite în 6 luni. Toate rețelele sociale (Facebook, Twitter, Instagram) numără peste 1,5 milioane de fani Air France.

Începând cu 1 decembrie 2012 KLM va oferi clasa Economy Comfort la bordul Boeing-urilor 737 cu care operează în interiorul Europei. Rezervările pentru noua zonă de călătorie pot fi făcute deja. Noul Economy Comfort european oferă cu până la 9 cm mai mult spațiu pentru picioare și spătarul se înclină cu 40% mai mult. De asemenea, nu lipsesc nici prizele integrate în scaunele Economy Comfort. Toți pasagerii ce călătoresc pe un zbor KLM operat cu Boeing 737 la Economy își pot upgrada călătoria la Economy Comfort plătind între 20-30 de euro/zbor dus (sau întors), în funcție de durata acestuia. Membrii Flying Blue Elite beneficiază de un discount.

alt

Leave a Reply