Industry

Air France-KLM, de 11 ani in fruntea Indexului Sustenabilitate Dow Jones

Pentru al 11-lea an consecutiv, Air France-KLM au ocupat prima pozitie in randul companiilor aeriene in Indexul Sustenabilitate Dow Jones (DJSI).

Indexul este cel mai important indicator, la nivel mondial, care arata performantele companiilor in ceea ce priveste sustenabilitatea si masurile luate pentru protectia mediului inconjurator. De asemenea, pentru al 7-lea an consecutiv, Air France-KLM si-a mentinut pozitia de lider in sectorul transporturilor, segment ce include operatiuni pe calea aerului, pe apa, cai ferate, pe sosea si pe aeroport. Air France-KLM urmareste, in mod constant, sa faca aviatia mai sustenabila. Unul dintre aspectele vizate de KLM este reducerea impactului asupra mediului inconjurator.

Referindu-se la performanta atinsa in DSJI, Pieter Elbers, Presedintele si CEO-ul KLM, a declarat: “Este o realizare exceptionala care confirma nu doar ca ne asumam responsabilitati, ca angajator, dar si ca inovam permanent, luandu-ne in serios rolul fata de mediul inconjurator si societate. Un exemplu in acest sens este programul Smart Energy care urmareste reducerea cu 20% a emisiilor de dioxid de carbon pana in 2020. Investim in avioane mai eficiente, care consuma mai putin carburant, si integram materiale usoare la bord. De asemenea, utilizam biokerosen si colaboram strans cu furnizorii pentru a utiliza eficient materialele sustenabile in operatiunile noastre.”

Primul Boeing 787-9 Dreamliner KLM prinde forma.
FOCUS / Tot ce trebuie sa stiti despre 787-9 Dreamliner KLM.
KLM va avea in flota si 6 Boeing-uri 787-10 Dreamliner.

Leave a Reply