Features

Air France-KLM, atenție pentru copii

alt

Aproape 350.000 de copii neacompaniați călătoresc anual cu Air France. Zilnic, Air France-KLM depun eforturi susținute pentru a avea grijă de aceștia.

Pentru a asigura celor mai mici dintre pasageri toate condițiile necesare unei călătorii fără griji, Air France-KLM a inaugurat în 2009 pe aeroportul Paris CDG un lounge destinat copiilor ce călătoresc neacompaniați. Cu o suprafață de 200 mp, lounge-ul este cel mai mare din Europa de acest gen și oferă jocuri video, reviste plus jucării. Și aeroportul Orly dispune de un asemenea lounge. La bordul aeronavelor, copiii sunt răsfățați cu jocuri, o varietate de filme și desene animate, respectiv meniuri dedicate pentru cei cu vârste mai mici de 12 ani.

În octombrie 2011 au fost introduse și truse speciale de călătorie pentru copii, kit-uri care includ creioane colorate, cărți, un jurnal de călătorie și jocuri. Staff-ul Air France-KLM are grijă de copiii neacompaniați cu vârste între 4-12 ani pe zborurile din Franța și departamentele franceze din afara țării, respectiv de cei neacompaniați cu vârste între 5-14 ani pe zborurile internaționale.

Leave a Reply