Industry

Air France și Disneyland Paris

alt

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de Disneyland Paris, Air France oferă o excursie gratuită pentru o familie la celebrul parc de distracții.

Concret, Air France a lansat concursul “Take your seat to Disneyland” în cadrul căruia participanţii pot câştiga, alături de numeroase alte premii, o excursie la Disneyland Paris pentru întreaga familie (cu zbor, cazare şi intrări incluse). Concursul poate fi accesat pe site-ul www.takeyourseat.ro și la el pot participa toți cei care deţin un bilet Air France cu plecare anul acesta, către orice destinaţie. Pentru a fi înscriși în concurs, participanţii nu trebuie decât să completeze numele, email-ul şi seria biletului de avion.

Competiţia se derulează pe o perioadă de 6 săptămâni. Săptămânal vor fi oferite zeci de premii constând în bilete de intrare la Disneyland Paris, valize Air France “Le Tanneur” şi multe altele. Marele câştigător va fi desemnat pe 17 iulie și va beneficia de o excursie pentru întreaga familie (2 adulţi şi 2 copii) la Disneyland Paris, incluzând bilete de avion, intrarea şi cazarea în parcul de distracţii. 

Cei ce doresc să achiziţioneze un bilet de avion către orice destinaţie îşi pot procura unul cu reducere, pe durata promoţiei oferindu-se un voucher de 30 euro (pentru destinații europene) sau 50 de euro (pentru destinații intercontinentale). Doritorii trebuie doar să răspundă corect la o întrebare simplă legată de celebrele personaje animate Disney.

Leave a Reply