Features

VIDEO: Air France, France is in the air

alt

Pe 2 aprilie, Air France va lansa noua campanie publicitară. Denumită “Air France, France is in the air”, campania vine la 15 ani după “Making the sky the best place on Earth”.

Campania va rula în presa scrisă în 12 țări – Franța, Germania, Brazilia, Canada, China, Spania, SUA, Italia, Japonia, Rusia, Senegal și Elveția – dar și pe Internet, la radio și în social media. Creată de agenția BETC, noua campanie include 6 vizualuri care ilustrează serviciile oferite de Air France: confortul Airbus A380, noua clasă La Premiere (First), noul Business Class, gastronomie, rețeaua de destinații și SkyPriority (îmbarcare prioritară în peste 1000 de aeroporturi).

Campania include și 12 vizualuri cu destinații emblematice deservite de Air France: Paris, New York, Brazilia, China, Japonia, Africa, Italia, etc. Pentru a crea această nouă campanie, Air France a interacționat cu pasagerii săi și echipele de pe diferite piețe. Campania a fost mai apoi testată de consultanți independenți în Franța, Italia, SUA, Brazilia, China și Coasta de Fildeș în rândul pasagerilor care au zburat cu Air France, dar și cu alte companii aeriene, în scopuri de business sau leisure. În final, procesul a fost rafinat prin studii calitative. Click aici pentru albumul complet cu noua campanie.

http://www.youtube.com/watch?v=fwqZd62gIKY

alt

Leave a Reply