Industry

Air France: divertisment la bord, rute HOP!

alt

Începând din 1 iulie pasagerii Air France pe zborurile lung-curier pot accesa sistemul de divertisment la bord din momentul în care se urcă în avion și până la sosirea la destinație.

În acest fel pasagerii Air France se bucură de o oră suplimentară de divertisment la bord, oferta digitală putând fi accesată independent de procedurile de rulare, decolare și aterizare. Noua reglementare face parte din demersurile Air France de o oferi pasagerilor săi noi servicii. Începând cu 1 iulie oferta extinsă de divertisment la bord este disponibilă pe 19 avioane lung-curier, inclusiv întreaga flotă de Airbus-uri A380 (8 exemplare) și anumite Boeing-uri 777-300 și 747-400. Sistemul va fi introdus treptat pe întreaga flotă lung-curier Air France.

Indiferent de clasa de călătorie, pasagerii Air France se bucură de o ofertă digitală bogată. În total 600 de ore ce includ 85-100 de filme complete și un tonomat cu 200-300 CD-uri care conțin aproximativ 3000 de piese. Lunar, Air France își îmbogățește oferta digitală de la bordul avioanelor lung-curier prin adăugarea de noi filme, seriale TV, știri, posturi tematice, muzică și jocuri. De asemenea, la bordul aeronavelor Air France pasagerii pot urmări numeroase filme în limba originală (chineză, japoneză, coreeană, etc).

Între mai – august 2013 numărul filmelor de mare succes la cinema va crește de la 14 la 40 în toate clasele de călătorie. Întreaga selecție World Cinema este oferită în limba originală, cu subtitrare în engleză, lunar fiind adăugate între 5-10 filme noi. Pasagerii Air France pot descoperi oferta de divertisment la bord înainte de a se îmbarca, totul printr-un singur click. Pasagerii pot citi recenziile filmelor care rulează la bord, pot descoperi limbile în care vor rula, ce CD-uri pot asculta și pot urmări trailere pentru filmele care vor rula în următoarele săptămâni.

Noutăți HOP!, divizia low-cost Air France

Din 3 iulie se pot face rezervări pentru bilete pe zborurile HOP! către Italia. Zborurile respective vor decola din Lyon, Bordeaux, Nantes și Strasbourg începând cu 1 septembrie 2013.

HOP! zboară în prezent către 10 destinații din Europa: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Budapesta, Dusseldorf, Geneva, Goteborg, Praga, Stuttgart și Vienna. Reamintim că HOP! oferă 530 de zboruri zilnice cu plecare din 35 aeroporturi franceze la tarife ce pornesc de la 55 de euro (cu toate taxele incluse) pentru un zbor one-way. Flota HOP! cuprinde 98 de avioane ce oferă între 48-100 de locuri. De la 1 septembrie rețeaua HOP! se va mări cu 6 destinații noi din Italia după cum urmează:

Roma – Fiumicino, zboruri din: Lyon, Bordeaux, Strasbourg;
Milano – Malpensa, zboruri din: Lyon, Nantes;
Veneția, zboruri din: Lyon, Strasbourg;
Bologna, zboruri din: Lyon;
Firenze, zboruri din: Lyon;
Napoli, zboruri din: Lyon.

alt

Leave a Reply