Industry

Air France / Delta ar putea zbura la New Orleans

Potrivit informatiilor aparute pe unele forumuri de specialitate, Air France / Delta Air Lines ar putea anunta zboruri intre Paris CDG si aeroportul Louis Armstrong International (MSY) din New Orleans.

Un raport din noiembrie 2018 cu cheltuielile oficialilor aeroportului MSY arata ca acestia au purtat discutii cu reprezentantii Air France, probabil pentru deschiderea rutei. In noiembrie 2015, mai multe organizatii responsabile cu dezvoltarea economica in Baton Rouge si New Orleans au trimis o scrisoare oficialilor Air France-KLM din SUA pentru deschiderea unei rute intre Paris si New Orleans. Potrivit organizatiilor respective, francezii sunt pe primul loc cand vine vorba despre vizitatori europeni in zona New Orleans-ului.

Nu in ultimul rand, un economist care a participat recent la o intalnire a Camerei de Comert franco-americane a precizat pe Twitter: “Cu cat mai multi pasageri aleg sa zboare din New Orleans spre Paris cu British Airways via Londra, cu atat mai probabil este ca Air France sa anunte o ruta directa MSY-CDG.”

Air France va zbura la Quito pe toata durata anului.

Leave a Reply