Industry

Air France app pentru Apple Watch

Incepand de astazi, 24 aprilie, aplicatia Air France pentru Apple Watch este disponibila. De indata ce utilizatorii o conecteaza la iPhone-ul personal, vor putea afla informatii legate de zbor si contul Flying Blue.

Daca zborul decoleaza in urmatoarele 30 de ore, cu app-ul Air France pentru Apple Watch puteti vedea daca check-in-ul a fost facut. Daca nu, cu 8 ore inainte de decolare veti primi o notificare pentru a face acest lucru. Ajunsi in aeroport, veti afla toate informatiile utile (terminal, numarul portii, numarul locului) fara a scoate telefonul din buzunar. De asemenea, puteti vedea, in timp real, daca zborul are intarziere sau nu si puteti scana boarding pass-ul direct de pe ceas, la imbarcare.

Daca nu aveti un zbor peste 30 de ore, puteti folosi app-ul Air France pentru Apple Watch la consultarea contului My Account si Flying Blue si pentru a aflat info despre urmatoarele zboruri (inclusiv cele de conexiune). In curand, utilizatorii Apple Watch vor fi informati, prin intermediul unei vibratii, si despre schimbarea orei de decolare sau a portii de imbarcare. Pagina dedicata Air France app pentru Apple Watch.

Leave a Reply