Industry

Air France, noi scaune la bordul aeronavelor

alt

Air France a anunțat astăzi că avioanele din flota lung-curier vor primi noi scaune în toate cele patru clase de călătorie începând din 2014. Compania a publicat și un infografic interesant.

Noile scaune Economy Class și Premium Economy vor fi prezentate de Air France cu ocazia International French Travel Market (IFTM), eveniment programat pentru 24-27 septembrie 2013. Introducerea noilor scaune pe aeronavele din flota lung-curier va avea loc după cum urmează:

Ianuarie 2014 – noile fotolii Business Class
Aprilie 2014 – noile fotolii La Premiere (First Class)
Iunie 2014 – noile scaune Economy și Premium Economy

Air France a anunțat că va introduce și un sistem de divertisment la bord (IFE) upgradat, publicând o fotografie a acestuia. Compania franceză a anunțat produsul Premium Economy în 2008, a introdus clasa intermediară în 2009 și a încheiat procesul de implementare a acesteia pe flota lung-curier în 2010. Tot în 2010 clasa Business Air France a fost modernizată, compania anunțând recent intenția de a trece la scaune complet plate în Business Class.

Air France susține că introducerea noilor scaune a fost determinată și de rezultatele studiului (vezi mai jos) efectuat în rândul pasagerilor săi pe rutele lung-curier.

alt

alt

Leave a Reply