Industry

Aeroportul International Sibiu si Mos Craciun au facut fericiti 55 de copii

55 de copii aflaţi în centre de plasament s-au bucurat de vizita lui Mos Craciun si de cadouri in cadrul unui eveniment organizat de Aeroportul Internaţional Sibiu, Crucea Rosie si Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu.

Copiii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun la aeroport, s-au bucurat de programul de colinde, de cadouri, și-au facut noi prieteni si au vazut cum se desfășoară activitatea în aeroport. Anul acesta, evenimentul a fost adresat copiilor din Centrul de Plasament Turnul Roşu şi Asociaţia We Help, cu suportul şi participarea în proiect a reprezentanţilor centrului şi ai organizaţiei. Alţi agenţi economici, inclusiv companiile prezente în terminalul de pasageri, au fost interesaţi să participe în proiect cu cadouri pentru copiii participanţi: Austrian Airlines, Lufthansa, Blue Air, TAROM, Art&Craft România, Redal Cafe, Touring Auto, Europcar.

Cu acest proiect, Aeroportul International Sibiu a dorit să contribuie activ la consolidarea programelor naţionale şi locale adresate copiilor din centrele de plasament și instituții similare, oferind suport pentru dezvoltarea şi integrarea lor în societate, prin sprijin emoţional şi motivaţional, prin dezvoltarea unei relaţii de apartenenţă la un grup social, bazată pe empatie şi stimă de sine.

2015.12.21 foto3 2015.12.21 foto7 2015.12.21 foto6 2015.12.21 foto4 2015.12.21 foto2 2015.12.21 foto1

Leave a Reply