Industry

Acord extins Air France si Winair

By 16-06-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

In continuarea acordului semnat in 2003, Air France si Winair au implementat un acord comercial codeshare incepand din 16 iunie intre St. Maarten si cateva insule din Caraibe.

Astfel, Air France isi extinde oferta de servicii in regiune, propunand zboruri via St. Maarten catre St. Barths, Tortola, Saba, St. Eustatius, St. Kitts si Nevis. Pasagerii din Europa pot accesa 6 destinatii deservite de Winair, zborurile catre acestea fiind operate cu avioane Twin Otter de 19 locuri ce decoleaza / aterizeaza in St. Maarten, unde Aeronews.ro se afla in aceste zile. Asadar, cu un singur bilet, pasagerii Winair si Air France isi pot inregistra bagajul in orasul de plecare direct pentru destinatia finala.

Membrii programului de fidelizare Flying Blue pot acumula mile pe zborurile ambelor companii aeriene, iar pasagerii Business Air France ce urmeaza sa zboare pe curse operate de Winair au acces in lounge-ul din aeroportul international Princess Juliana, St. Maarten. Grupul Air France-KLM opereaza pana 10 zboruri saptamanale la St. Maarten: 7 din Paris CDG (6 in orarul de vara, zilnic mai putin duminica) cu Airbus A340-300 si trei KLM din Amsterdam Schiphol (vineri, duminica, marti) cu Boeing 747-400. De asemenea, Air France are si o retea regionala ce leaga Cayenne, Fort-de-France, Pointe-a-Pitre, Port-au-Prince, Santo Domingo si Miami cu Airbus A320.

alt

Leave a Reply