Industry

Accesorii fashion dintr-un poster Air France

alt

Air France și bilum au transformat un poster publicitar Air France expus la Paris-Orly în vara lui 2012 în câteva ediții limitate de genți și accesorii de calatorie.

Din posterul respectiv reciclat în Franța au rezultat 9 genți de cabină, 23 de genți de laptop și 30 de valize. Prețurile acestora – disponibile pe site-ul shopping.airfrance.com pleacă de la 69 de euro. Aceste genți și valize sunt fabricate manual folosindu-se același material de la posterul-gigant, fără a fi modificat, astfel că fiecare obiect este unic. În plus, toartele genților si mânerele valizelor sunt realizate din centuri de siguranță reciclate!

alt

De câțiva ani Air France încearcă să reducă impactul asupra mediului înconjurător și aceasta este a doua oară când AF și-a unit forțele cu bilum pentru a recicla materiale folosite. Prima colaborare a avut loc în decembrie 2012, în urma căreia au rezultat valize realizate din veste de salvare reciclate, unele putând fi încă achiziționate de pe site-ul shopping.airfrance.com. Din 2005 și până în prezent bilum a reușit să transforme spectaculos într-o colecție impresionantă de genți și accesorii materiale care altfel ar fi fost aruncate.

alt

Leave a Reply