Industry

Așa arată stewardesa Richard Branson!

By 12-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 12 mai, la bordul unui zbor AirAsia X între Perth și Kuala Lumpur, Sir Richard Branson a jucat rolul unei stewardese în urma pariului pierdut în fața lui Tony Fernandes, boss-ul AirAsia.

Aeronews v-a informat aici despre acest pariu și iată că fondatorul Virgin Group s-a ținut de cuvânt. Sir Richard Branson nu doar că s-a îmbrăcat asemeni unei stewardese AirAsia, cu uniforma de rigoare, machiajul și o perucă blondă, dar s-a epilat pe picioare și a purtat pantofi cu tocuri la care a accesorizat ciorapi-plasă. Richard nu a renunțat însă la barba-i caracteristică, ce a contrastat puternic cu look-ul feminin. Pe durata zborului de 5 ore și jumătate Richard Branson a servit pasagerii cu ceai, cu cafea și cu mâncare prezentându-le și instrucțiunile de siguranță înaintea decolării. Un bilet pentru acest zbor special a costat 315 euro.

Spre deliciul pasagerilor, Branson a vărsat intenționat o tavă plină cu pahare cu suc de portocale pe Tony Fernandes, prezent și el la bordul aeronavei. “M-am uitat la Richard și i-am spus să nu îndrăznească. Dar a făcut-o. Îmi venea să-l omor!”, a glumit Fernandes. După aterizare boss-ul AirAsia l-a “concediat” imediat pe Branson dar nu înainte de a-i oferi un certificat care să arate că a absolvit cu brio ca stewardesă AirAsia. La rândul său Branson a declarat că are un respect enorm pentru “senzaționalii însoțitori de zbor” care-și fac datoria în fiecare zi. În urma zborului organizat în scopuri caritabile s-au strâns 200.000 de dolari australieni care vor merge către asociația caritabilă pentru copii Starlight Children’s din Australia.

alt

alt

http://www.youtube.com/watch?v=hGJZSDBIo08

Leave a Reply