Industry

A început “Maratonul de Primăvară” TAROM

Foto: TAROM

Între 27 aprilie și 4 iunie, TAROM pune în vânzare 3600 de bilete dus-întors la 89 de euro (plus taxe de aeroport) către / dinspre 10 destinații externe.

Maratonul este deschis, începând din 27 aprilie, de rutele TAROM București-Istanbul-București, Istanbul-București-Istanbul, București-Frankfurt-București, Frankfurt-București-Frankfurt, București-Munchen-București, Munchen-București-Munchen, Sibiu-Munchen-Sibiu și Munchen-Sibiu-Munchen. Biletele la tariful de 89 de euro (plus taxele de aeroport) pot fi achiziționate până pe 7 mai și sunt valabile pentru călătorii în perioada 02-31 mai 2011 (data ultimului retur). 

Pe durata promoției, destinațiile se vor schimba de la o săptămână la alta. Noile destinații din Maratonul de Primăvară” vor fi anunțate la începutul fiecărei săptămâni pe site-ul www.tarom.ro, pe contul de Facebook http://www.facebook.com/tarom.ro și pe Twitter http://twitter.com/tarom_ro. În total, “Maratonul de Primăvară” va include 614 zboruri TAROM operate cu aeronave proprii. Numărul biletelor disponibile în cadrul promoţiei poate varia în funcţie de locurile disponibile şi de încărcătura cursei. Promoţia “Maratonul de Primăvară” se aplică pentru călătorii pe rutele anunţate, iar biletele dus-întors au o perioadă de şedere de minim 3 zile şi maxim o săptămână.

Leave a Reply