Industry

A apărut noul număr al revistei beBlueAir

alt

Cu o structură editorială nouă, revista in-flight “be Blue Air” – ajunsă la numărul 19 – este din nou disponibilă la bordul aeronavelor Blue Air începând de astăzi, 21 octombrie.

Grație parteneriatului încheiat între Blue Air – Airline Management Solutions și agenția de creație Semeniuc Consulting, noua revistă “be Blue Air” transformă fiecare zbor într-o experiență unică și interesantă. Acesta este cel de-al 19-lea număr al revistei “be Blue Air“, care a fost lansată în urmă cu cinci ani. Noua echipă editorială a regândit structura revistei, care acum îmbină armonios informații utile fiecarui călător, abordând subiecte de interes pentru pasageri: de la tips & tricks legate de călătorii și zbor până la cele care surprind esența destinațiilor Blue Air. În cele 80 de pagini ale revistei și-au făcut loc articole despre vedete autohtone și internaționale, idei de călătorii cu cei mici, entertainment, povești inspiraționale, noi lansări editoriale sau high-tech, materiale în exclusivitate despre personalități din domeniul aviației și multe altele. Noul “be Blue Air” înglobează filosofia smart flying a companiei aeriene pe care o reprezintă, designul modern și informațiile de calitate superioară. Revista se distribuie gratuit pasagerilor Blue Air și are o apariție trimestrială, fiecare ediție fiind citită de peste 400.000 de oameni. Revista poate fi accesată și direct pe website-ul Blue Air, în secțiunea Despre noi / Revista Inflight.


Revista “be Blue Air” reprezintă, de asemenea, o cale sigură și ușoară pentru agenţiile de media şi publicitate de a ajunge la un număr mare de potențiali clienți, mediul din cabina avionului generând o rată de eficiență cu un impact de 2.000 de ori mai mare decât mediile tradiționale. Pasagerii sunt foarte receptivi la mesajele publicitare în timpul zborului, acest lucru datorându-se mediului captiv în care se află timp de aproximativ două ore si jumătate (durata medie a unui zbor), iar studiile din domeniu arată că advertisingul in-flight are cel mai mare grad de răspuns dintre toate tipurile de media, respectiv între 85-94% dintre pasageri își pot aminti brand-urile și mesajele prezente la bordul avionului.

Aeronews.ro este onorat să anunțe demararea unui parteneriat editorial cu revista in-flight a companiei Blue Air. În acest număr puteți citi două articole semnate Aeronews, unul în exclusivitate națională, iar pentru numerele viitoare am pregătit subiecte cel puțin la fel de interesante, in ton cu filozofia smart flying a companiei!

Leave a Reply