Industry

A 5-a aeronava Wizz Air se alatura bazei Cluj-Napoca

Wizz Air a întâmpinat astăzi a 5-a aeronavă A320 la baza sa din Cluj-Napoca. Aeronava va asigura operațiunile pe zborurile nou lansate spre Doncaster Sheffield, Billund și Alicante, precum și pe ruta internă spre București.

Aeronava reprezintă o nouă investiție WIZZ în România de 98 de milioane de euro, iar numărul total al angajaţilor din Cluj va ajunge la 179. De asemenea, activitatea Wizz Air în România va susţiune mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe anul acesta. Primul zbor WIZZ din Cluj-Napoca a decolat în noiembrie 2007, iar de atunci Wizz Air și-a dezvoltat constant rețeaua de rute cu tarife scăzute pentru clienții din Transilvania. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă în total 28 de rute low-fare spre 13 țări din Cluj-Napoca, cu tarife pe multe rute începând de la 39 RON / segment, asigurând conexiuni accesibile între Transilvania și restul Europei atât pentru călători în scop de afaceri, cât și pentru turiști.

Toți cei 179 de colegi Wizz Air din Cluj-Napoca așteaptă cu nerăbdare să primească și mai mulți pasageri la bordul aeronavelor de pe zborurile WIZZ din Cluj-Napoca, care anul acesta vor susține mai mult de 840 de locuri de muncă în industriile conexe din regiune. Biletele pe noile rute sunt deja puse în vânzare pe wizzair.com la prețuri începând de la doar 39 RON / segment.

Screen Shot 2016-07-22 at 16.16.49

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

 

Leave a Reply