Industry

A 21-a baza Wizz Air va fi deschisa la Lublin (Polonia)

Pe 14 septembrie, Wizz Air va deschide a 21-a bază la Lublin (Polonia), urmând să aloce o aeronavă nouă Airbus A320 și să crească zborurile din regiune.

Orașul, care devine a 6-a bază Wizz Air din Polonia, beneficiază deja de curse WIZZ. Noua aeronavă va crește la 6 numărul de rute oferite și va asigura creșterea cu 115% a capacității anuale de transport de la aeroportul local. Compania consideră că această creștere va impulsiona piața muncii din aviația locală și din turism în condițiile în care consumatorii vor avea access la mai multe rute low cost.

WIZZ va opera 3 noi rute de la noua bază din Lublin către Bruxelles Charleroi, Doncaster Sheffield și Glasgow din 15 septembrie cu o frecvență de până la 3/săptămână. De asemenea, vor crește și frecvențele pe rutele existente și foarte populare din Lublin, către Londra și Oslo Torp. Compania a mai anunțat și o nouă rută de la Wroclaw la Stockholm Skavsta, precum și faptul că zborul de la Poznan la Milano Bergamo va deveni permanent, ambele din 15 septembrie. Foto: Nick Bee.

Din 4 mai, Wizz Air introduce locuri alocate.

Leave a Reply