Industry

flydubai vă prezintă Arabian Travel Market

alt

La invitația flydubai Aeronews a aterizat în Dubai, fiind singurul site de aviație din România prezent la această manifestare importantă din domeniul turismului.

Arabian Travel Market, ajuns la ediția cu numărul 20, are loc anul acesta între 6-9 mai. ATM se numără printre cele mai importante târguri de turism din lume și este cea mai importantă manifestare de profil din Orientul Mijlociu. În sprijinul acestei afirmații vin cei peste 17.000 de vizitatori și aproape 2500 de expozanți care vor participa la ediția din 2013. Reunind jucători-cheie de pe 6 continente, ATM se traduce prin 4 zile de întâlniri, seminarii, conferințe de presă și oportunități de social networking. Hoteluri, companii aeriene, publicații din domeniu și agenții de turism – toate vor prezenta profesioniștilor și publicului larg oferte care merg de la cele de buget până la cele de lux. Este de așteptat ca numeroase atracții turistice, noi rute ale liniilor aeriene și destinații interesante să își facă debutul la Arabian Travel Market 2013.

Astazi si maine, 6 și 7 mai, Aeronews vă va prezenta – pe pagina noastră de Facebook și pe site – cele mai importante noutăți de la Arabian Travel Market 2013. Vom avea si un interviu cu Ghaith Al Ghaith, CEO-ul flydubai. Se anunță două zile interesante, cu conferințe de presă relevante pentru aviație. Amintim că la ATM 2013 vor participa inclusiv Tim Clark și Alan Joyce, președinții companiilor Emirates și Qantas, dar și reprezentanți ai Dubai Airports. Totodată, în prima zi a manifestării va fi prezent și Șeicul Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Președintele și CEO-ul Emirates Airline & Group, vicepreședintele Emiratelor Arabe Unite, Primul-Ministru și conducătorul Dubai-ului. Vizitați pagina Aeronews de Facebook astazi si maine pentru a afla primii noutățile Arabian Travel Market 2013!

alt

Înfiinţată în urmă cu 3 ani și jumătate, flydubai (divizia low-cost Emirates) a fost desemnată compania aeriană cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial și a doua ca mărime care operează pe aeroportul Dubai International (DXB). flydubai a început să opereze pe Aeroportul Internațional Henri Coandă pe 1 octombrie 2012 și a înregistrat rezultate excelente pe ruta București – Dubai de atunci și până în prezent (vezi interviul din secțiunea FLYnews). De la lansarea acestei rute zborurile flydubai au oferit pasagerilor din România o legătura convenabilă către Dubai și mai departe, conexiuni spre oricare dintre cele 57 de destinații ale companiei și 33 de țări în care operează.

Flota flydubai este formată din 29 de Boeing-uri 737-800NG (Next Generation) noi, restul exemplarelor din comanda iniţială de 50 de avioane, lansată în iulie 2008, urmând să fie livrat până în 2016. flydubai a stabilit standarde noi de divertisment la bord fiind prima companie aeriană din lume care a introdus la bord filme HD. Pasagerii pot alege din programul de peste 900 ore cele mai bune 225 filme de la Hollywood, 200 programe TV și 370 albume muzicale în schimbul unei taxe suplimentare. Biletele pentru zborurile între București și Dubai pot fi cumpărate de pe website-ul flydubai, prin intermediul distribuitorului (+4031 403 50 44 /45) sau agenției de turism partenere. flydubai facilitează obținerea vizei pentru turiştii care doresc să călătorească în Dubai.

alt

alt

Leave a Reply