Industry

9 oferte pentru cumpărarea Blue Air

alt

Blue Air informează că a primit 9 oferte/scrisori de intenție până la data-limită de 20 aprilie pentru achiziționarea companiei. Reamintim că pe 11 aprilie Blue Air a fost scoasă la vânzare.

Cele mai multe oferte/scrisori de intenție sunt din afara țării, fiind vorba despre companii din Belgia, Italia, România, Elveția, Grecia, dar și din Emiratele Arabe Unite sau alte țări din Asia. Blue Air urmează să stabilească exact, împreună cu creditorii societății (inclusiv ANAF), modalitatea de evaluare și de selecție a ofertelor depuse, precum și procedura de derulare a negocierilor. Împreună cu creditorii societății Blue Air anunță 20 mai 2013 drept termen-limită pentru primirea ofertelor finale. Identificarea unui investitor are drept scop consolidarea poziției Blue Air pe piața de transport aerian, atât din România, cât și din statele europene unde sunt operate zboruri.

Blue Air le reamintește pasagerilor că decizia de vânzare a companiei nu influențează în nici un fel zborurile efectuate sau programate. Orarul de zbor rămâne neschimbat, iar zborurile se efectuează normal, conform acestuia. Totodată, biletele achiziționate până acum sau care vor fi achiziționate în viitor sunt și vor rămâne valabile. În prezent, Blue Air operează zboruri cu 8 aeronave, către 30 de destinații europene cu plecare din București, Bacău și Sibiu și are aproximativ 400 de salariați.

http://www.youtube.com/watch?v=8umD2LFwKxE

Leave a Reply